Alle huizen op een rijtje ;

Maison de Maître Bellevue / 6 pers.​

Zonnig vrijstaand huis, rustig gelegen op 500 meter hoogte aan de rand van de dorpskern van Château-Chinon met een fenomenaal uitzicht op de omliggende dorpjes, landerijen en bossen. 


L 'huis Montigny / 4 p​ers

Deze heerlijke vakantieplek is landelijk gelegen en heeft een prachtig uitzicht op de beboste heuvels van de Morvan en over de omheinde tuin met een veelheid aan bloeiende struiken en planten. Op loopafstand (1 km) ligt het grootste meer van de Morvan , het heerlijk rustige “Lac de Pannecière”. 

Les Ouches / 2 pers

Landelijk gelegen vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de beboste heuvels van de Morvan . Op loopafstand (2,5 km) ligt het grootste meer van de Morvan , het heerlijk rustige “Lac de Pannecière”. 

Le Profond / 4 (6) pers

Gezellig en royaal vakantiehuis in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Prima geschikt om te wandelen, te fietsen of gewoon helemaal niets te doen, maar leent zich ook goed om culturele uitstapjes te maken.

L 'Harmonie aux Gorys / 4 pers

Unieke combinatie van een huis op het platteland en een stadje binnen handbereik. L’Harmonie aux Gorys bestaat uit het hoofdhuis en een gite. Ideaal voor als u met 4 personen op vakantie wilt maar ieder ook graag over een eigen plek beschikt.

Les Manges / 4 pers

Dit fijne vakantiehuis met verschillende niveaus is omgeven door de beboste heuvels en weilanden van de Morvan. Vooral geliefd bij natuurliefhebbers en sporters. Het is de ideale plek om even helemaal te onthaasten en te genieten van het goede Franse leven. U kunt direct vanuit het huis gaan wandelen of fietsen.